[Ossm-members] ddwrt na linksys wrt54gl

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Sep 3 14:12:14 UTC 2008


2008/9/3 Misa Popovic <popmisa at gmail.com>

> > Не гледам никаква практична причина за ова, освен што ќе и дадам шанса
> > на мајка ми коа ќе го брише од прашина рутерот да ми го гаси вифито.
>
> Знаеш дека доколку сам си ја бришеш прашината, тој проблем нема да го имаш.
> ;-)
>

Рутерот ради телефонскиот приклучок и АДСЛ модемот не е во мојот дел од
куќата, hence немам
авторизација јас да ја бришам прашината на рутерот.

-- 
Igor
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080903/64825d3f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list