[Ossm-members] ddwrt na linksys wrt54gl

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Wed Sep 3 10:15:54 UTC 2008


> Не гледам никаква практична причина за ова, освен што ќе и дадам шанса
> на мајка ми коа ќе го брише од прашина рутерот да ми го гаси вифито.

Знаеш дека доколку сам си ја бришеш прашината, тој проблем нема да го имаш. ;-)


-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list