[Ossm-members] СподелиЗнаење

Marko Doda mark0d0da at gmail.com
Wed Sep 3 16:42:58 UTC 2008


On Wednesday 03 September 2008 12:00:05 Misa Popovic 
wrote:
> Да оставиме една недела за бренсторминг

Би можеле нешто за LTSP технологија и едубунту да 
направиме, што е и како е проектот, за софтверот и др.
More information about the Ossm-members mailing list