[Ossm-members] СподелиЗнаење

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Sep 3 19:15:52 UTC 2008


2008/9/3 Marko Doda <mark0d0da at gmail.com>:
> On Wednesday 03 September 2008 12:00:05 Misa Popovic
> wrote:
>> Да оставиме една недела за бренсторминг
>
> Би можеле нешто за LTSP технологија и едубунту да
> направиме, што е и како е проектот, за софтверот и др.

Ќе ни требаат неколку компјутери што знаат да се подигнат од мрежа
и еден рутер и некое купче мрежни кабли. Лаптопи ќе донесеме фали
само некој да ни прераскаже за LTSP ;)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list