[Ossm-members] sfd2008

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Sep 4 13:42:44 UTC 2008


> Па практично ништо, затоа што не одлучивме што точно ќе правиме, па
> фати летото... :(

е да бе... 

>  - за да се делат цда, треба да се купат и да се нарежат. требаат
> пари/спонзортво цда

имаме CD-а, не знам точно колку


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

 ()   ASCII Ribbon Campaign
 /\   Keep it simple! More information about the Ossm-members mailing list