[Ossm-members] Септемвриски конгрес :) Лугола

Viktor Stojanovski stojanovski.viktor at gmail.com
Sat Sep 6 18:51:01 UTC 2008


> Ок, сега кај 9 денес (сабота) одиме на лаф-маубет во Интермецо, јас, Јован
> и Павле. Ако сака некој да дојде од Битола, нека повели, ќе дискутираме
> околу ова.
>


Касно беше испратена пораката испратена иначе ќе дојдев. Ајде да се собериме
утре поручек некое време ама од напред да дефинираме термин, а не 2 саати
пред состанок(кафе).

-- 
Pozdrav,
Viktor Stojanovski
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080906/6ebe7731/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list