[Ossm-members] Септемвриски конгрес :) Лугола

Marko Doda mark0d0da at gmail.com
Sat Sep 6 17:23:03 UTC 2008


2008/9/6 Aleksandar D. Balalovski <gemidjy at lugola.net>

>
> Планирам да седнам да работам врз содржините на Викито, поминаа 3 години од
> постоењето, а имаме 300 содржини кои и не се баш така ажурирани. Тотален
> ремонт.
>
> Ок, сега кај 9 денес (сабота) одиме на лаф-маубет во Интермецо, јас, Јован
> и Павле. Ако сака некој да дојде од Битола, нека повели, ќе дискутираме
> околу ова.
>
> Поздрав,
> ве сакам, цуциња мои
>
>
>
>
>
>
> --
> http://blog.gemidjy.info || http://wiki.lugola.net
> Member of Lugola, FSF (no.6023), IFSA
> GnuPG: 754AC43D
>
> I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
> http://www.fsf.org/jf?referrer=6023
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


За викито треба масовно да се направи една недела update, и да се
организира, ко онојпат кога беше за 200 страни бариерата да ја скршиме :),
едно по едно нема да има толкав ефект.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080906/1cebe675/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list