[Ossm-members] sfd2008

Aleksandar Josifoski josifoski2 at gmail.com
Sun Sep 7 15:09:27 UTC 2008


Biljana Kochoska wrote:
>
> Всушност најважното и најтешкото е да се најдат спонзори за овој 
> краток период. Но доколку некој има предлог нека пише, па да почне да 
> се трча.
msg2 USA50(+3?)
прашање до тебе и сите: За кого прорече пророк Исаија 53?
Сте читале од Библија некогаш?
>
> Презентација по школите.
организацијата има моја дозвола
>
>
> Поздрав
Поздрав до Љубица Аслимовска-Јосифоска и сите симболички ЉубициMore information about the Ossm-members mailing list