[Ossm-members] Чао

Aleksandar Josifoski josifoski2 at gmail.com
Sun Sep 7 16:20:16 UTC 2008


Aleksandar D. Balalovski wrote:
> Поради очигледни причини, повеќе спам отколку конструктивност, ја напуштам листава.
> Ако почнам да редам зошто ќе има и навреди, како на пример за религиозниов фанатик лудак.
>   
Сите гревови ти се простени на Голгота
Лично ти простувам
пс. не е лесно воопшто да се има симболичко оправдан апостолски Авторитет

Александар Ј.More information about the Ossm-members mailing list