[Ossm-members] Чао

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Sep 8 01:13:05 UTC 2008


2008/9/7 Aleksandar Josifoski <josifoski2 at gmail.com>:
> Aleksandar D. Balalovski wrote:
>> Поради очигледни причини, повеќе спам отколку конструктивност, ја напуштам листава.
>> Ако почнам да редам зошто ќе има и навреди, како на пример за религиозниов фанатик лудак.
>>
> Сите гревови ти се простени на Голгота
> Лично ти простувам
> пс. не е лесно воопшто да се има симболичко оправдан апостолски Авторитет
>
> Александар Ј.


Еј ај доста со тие твои библиски работи, стварно претеруваш и праќаш
пораки кај што не треба.
Ако у слободно време си спамер тогаш спамирај некоја друга поштенска листа.

До администраторите:
Предлагам доколу продолжи овој да се спамира, да го банирате од листава.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list