[Ossm-members] Помош во групата на професори по информатика

Aleksandar Josifoski josifoski2 at gmail.com
Tue Sep 9 07:37:46 UTC 2008


Се повеќе очекувам да има прашања во врска со убунту,
стигна еве сабајлево едно, инсталација на skype.
Убунту 7.04 нема gdebi
Кој сака е добредојден да се зачлени и да помага
www.groups.google.com/group/grupazim
More information about the Ossm-members mailing list