[Ossm-members] Помош во групата на професори по информатика

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Sep 9 07:41:00 UTC 2008


На вто, 2008-09-09 во 09:37 +0200, Aleksandar Josifoski напиша:
> Се повеќе очекувам да има прашања во врска со убунту,
> стигна еве сабајлево едно, инсталација на skype.
> Убунту 7.04 нема gdebi
> Кој сака е добредојден да се зачлени и да помага
> www.groups.google.com/group/grupazim

Пошто си професор по информатика и ги имаш контактите, можеш слободно
сите да ги пратиш на http://ubuntu.linux.net.mk/forum

Поздрав,
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list