[Ossm-members] 2с.мк четврт-годишен состанок

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue Sep 9 22:38:11 UTC 2008


> > пс.
> > мислам дека не е лошо на секои 3 месеци да правиме по еден состанок ..
> > ако се сака.
>
> Најубо еднаш годишно, шо ќе се замарате на 3 месеци и онака ништо не се
> дешава.

баш си конструктивен... 

не праќај HTML пораки!!-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Religion ends and philosophy begins, just as alchemy ends and chemistry begins 
and astrology ends, and astronomy begins.More information about the Ossm-members mailing list