[Ossm-members] 2с.мк четврт-годишен состанок

Viktor Stojanovski stojanovski.viktor at gmail.com
Tue Sep 9 22:31:00 UTC 2008


> пс.
> мислам дека не е лошо на секои 3 месеци да правиме по еден состанок .. ако
> се
> сака.
>
>
Најубо еднаш годишно, шо ќе се замарате на 3 месеци и онака ништо не се
дешава.

-- 
Pozdrav,
Viktor Stojanovski
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080910/8569eb90/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list