[Ossm-members] 2с.мк четврт-годишен состанок

Miladin Miladinoski miladinoski at lavabit.com
Wed Sep 10 11:17:37 UTC 2008


On Wed, 10 Sep 2008 00:38:11 +0200, Дамјан Георгиевски  
<penguinista at mail.net.mk> wrote:

> не праќај HTML пораки!!

Направи си во клиентот што го користиш да преферира Plain Text и немора да  
се нервираш за џабе. А за тоа дека воопшто не изгледаат убаво, во право  
си, како срање изгледа форматирањето.


Миладин

-- 
Miladin Miladinoski - Kicevo, Macedonia - http://miladinoski.trap17.com
More information about the Ossm-members mailing list