[Ossm-members] 2с.мк четврт-годишен состанок

Viktor Stojanovski stojanovski.viktor at gmail.com
Wed Sep 10 12:21:17 UTC 2008


2008/9/10 Miladin Miladinoski <miladinoski at lavabit.com>:
> On Wed, 10 Sep 2008 00:38:11 +0200, Дамјан Георгиевски
> <penguinista at mail.net.mk> wrote:
>
>> не праќај HTML пораки!!
>
> Направи си во клиентот што го користиш да преферира Plain Text и немора да
> се нервираш за џабе. А за тоа дека воопшто не изгледаат убаво, во право
> си, како срање изгледа форматирањето.
>
>
> Миладин
>
> --
> Miladin Miladinoski - Kicevo, Macedonia - http://miladinoski.trap17.com
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>

Се собраја сите паметни ...

Се извинувам да не сметаме ние обичните?

-- 
Pozdrav,
Viktor Stojanovski


More information about the Ossm-members mailing list