[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue Sep 16 18:02:40 UTC 2008


> > мојот план за СподелиЗнаење е да не skip-уваме никогаш, освен стварно
> > кога не се може .. така да сигурно ќе има СподелиЗнаење на 27.ми
>
> а оваа сабота на 20ти?

ќе има да...
мислев да го покажам CouchDB ако не сме го работеле веќе?? .. али и да сме, 
зашто не пак :)-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Teaching a pig to sing wastes your time & annoys the pig.More information about the Ossm-members mailing list