[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Tue Sep 16 17:30:08 UTC 2008


2008/9/16 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:
>> Ни се отвори шанса да го направиме ова на вечерта на белата ноќ на 27
>> ми септември.
>> Да влеземе како дел од програмата некаде околу 6 часот пред да се стемни.
>
> генерално ми изгледа добра агендава, така да .. ајде да се пријавиме белким ќе
> се организираме со сево ова до 27-ми.
>
>> Цртачи мислам дека се скоро најдени, но ни треба:
>>
>> - бело платно и бои. (платното должина 15 метри, висина 1,5 до 2)
>
> ова се купува или?
>
>> - да поделиме ДВД-а меѓу нас и да ги снимиме со убунту пакетот што го
>> подготви Димитар, (чекаме линк до торент од него),
>
> dvd-ја немаме.. само cd-а .. али ќе се договориме ова накнадно

ако треба двд-а, кажете колку треба да видиме.

>
>> - преку ден може да организираме и јубилејно сподели во точка каде би
>> се спремило нешто за денот.
>
> мојот план за СподелиЗнаење е да не skip-уваме никогаш, освен стварно кога не
> се може .. така да сигурно ќе има СподелиЗнаење на 27.ми
>

а оваа сабота на 20ти?


> Точка и понатаму ќе работат само од 14:00 ??
>
> --
> дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
>
> When you do things right, people won't be sure if you did anything at all.
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
Social Networks:
- Facebook: Ilin Tatabitovski
- Picasa Web Gallery: http://picasaweb.google.com/itatabitovski

Online Messengers
- GoogleTalk: itatabitovski [at] gmail.com
- Skype: itatabitovski


More information about the Ossm-members mailing list