[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

"Дими Т." whats.new.with.ya at gmail.com
Tue Sep 16 19:45:18 UTC 2008


> - да поделиме ДВД-а меѓу нас и да ги снимиме со убунту пакетот што го
> подготви Димитар, (чекаме линк до торент од него),
>   

Еве врска до торентот од дистрибуцијата. Вкупно 6 пати била симната,
така да ако некој од овде ја симнал нека помогни со сидување :)

http://linuxtracker.org/index.php?page=torrent-details&id=5086d835a5c5b4d857a04e56a730de382c0e5421More information about the Ossm-members mailing list