[Ossm-members] Сподели Знаење - 20.09.2008 14:00 Точка

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Sep 18 17:03:41 UTC 2008


не баш он-топик, но близу:

ја средив малку страницата во случај некој да сака да чепка околу ова. сите 
предлози и идеи се во разговор.

http://wiki.lugola.net/Предлог_програма_за_СподелиКино-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list