[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Stojan Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Sun Sep 21 22:05:26 UTC 2008


Еве уште еден флаер.

Кој нејќе големо, гики, еднобојно, монохроматско, текстуално смајли што му
кажува за денот слободен софтвер и каде да оди на слободнософтверска
литургија (но офенс кришчнс анд д лајк)? :-]

(Знам дека некој ќе одговори „јас!" али nvm...)

Like it, have it. Нема многу филозофија. :) (добро, можат да се сменат некои
работи ама...)

http://www.flickr.com/photos/act1v8/2877109334

-- 
ɹ8l n ɔ

8ʌ1ʇɔɐ ∞

act1v8.tumblr.com
twitter.com/Act1v8
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080922/1eb9f392/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list