[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Tue Sep 23 14:32:15 UTC 2008


> За ДВД-а добивме донација од 200 Инфопројект заедно со паковки и
> испринтан кавер.
> Голема благодарност до Ванчо.

DVD-ата ги земав денеска. Од утре ќе ги разделам по режачите.


More information about the Ossm-members mailing list