[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Wed Sep 24 18:02:47 UTC 2008


Луѓе, ај да бидеме реални.

Секако не сме на програмата за бела ноќ и мислам дека нема да се случи
ништо страшно доколку ова го одложиме за следната сабота.

Последен момент е дождов, кој многу ја отежнува работата со сликањето.
Според прогнозата времето ќе биде океј дури во недела.
Друга работа е неспремното двд.
Трета работа е принтањето на флаерите, кое касни.
Четврта работа е дека никаде не го изрекламиравме ова, а и нема време кога.

Доколку го правиме следната сабота. ќе имаме време се полагано да си
организираме и да си изрекламираме, а секако секоја сабота има народ
на плоштад. Може и дури нешто ќе се случи со презентациите по школи.

Мој предлог е додека не сме се зезнале, да се преиспитаме.


-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list