[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Sep 24 20:03:19 UTC 2008


На сре, 2008-09-24 во 20:02 +0200, Biljana Kochoska напиша:
> Луѓе, ај да бидеме реални.

Градот Скопје сакз.

Тоа што ќе се прави во Точка викендов нека си тера. За другите
не-технички активности може да се одложат ако не е спремно се.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list