[Ossm-members] Сподели знаење утре 27.09?

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri Sep 26 11:45:24 UTC 2008


2008/9/25 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:

> - Билдање на ДВД (Чомбе)

Може меѓу другите работи ова на СЗ утре да го правиме. Ако има Сподели Знаење?

Јас направив некое ИСО, требаше Дамјан да го стави на мирор за да го
проба и некој друг, но ете може утре заедно да го доправиме.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list