[Ossm-members] Сподели знаење утре 27.09?

Marko Doda marko at lugola.net
Fri Sep 26 11:54:18 UTC 2008


Ако има и некој режач на лаптопот да се подели на присутните и да може
повеќе да се изреже другата сабота супер ќе биде.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080926/2bd862ba/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list