[Ossm-members] Сподели знаење утре 27.09?

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Sep 26 12:14:12 UTC 2008


2008/9/26 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:
> 2008/9/25 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
>
>> - Билдање на ДВД (Чомбе)
>
> Може меѓу другите работи ова на СЗ утре да го правиме. Ако има Сподели Знаење?

+1
Ајде утре да правиме custom linux дистрибуции....
Незнам само дали утре ќе работи Точка...
Ако има некој контакт од батката, нека се јави да му каже да ни отвори ;)


ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list