[Ossm-members] прашање: KDE4 nepomuk и тагирање

Marko Doda marko at lugola.net
Fri Sep 26 19:59:15 UTC 2008


Пребарувањето иде преку kio slave-от nepomuksearch:/, незнам точно дали го
има во KDE-то од extra, пошто кај мене (KDE4 svn)
ги нема сите kio протоколи.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080926/882b3f47/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list