[Ossm-members] прашање: KDE4 nepomuk и тагирање

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Sat Sep 27 13:28:42 UTC 2008


> Пребарувањето иде преку kio slave-от nepomuksearch:/, незнам точно дали го
> има во KDE-то од extra, пошто кај мене (KDE4 svn)
> ги нема сите kio протоколи.

го нема кај мене тоа.. damn баш глупо.
ова се 4.1.2 vanilla пакети од arch... ај ќе видам на irc шо викаат


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Give me the knowledge to change the code I do not accept, 
the wisdom not to accept the code I cannot change, 
and the freedom to choose my preference.More information about the Ossm-members mailing list