[Ossm-members] Ubuntu 8.04.1 remaster.мк

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Sep 28 21:57:47 UTC 2008


На нед, 2008-09-28 во 22:01 +0200, Дамјан Георгиевски напиша:
> > - Стандарден корисник и лозинка: ubuntu (и двете)
> 
> зашто има корисник и лозинка???

За LiveCD-то е ова само, инсталацијата секако дека прашува. Што е
проблемот? Ќе стои на каверот информацијата, и онака е само за
пробување, ако сака некој да си инсталира ќе си внесе негово корисничко
име.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list