[Ossm-members] Ubuntu 8.04.1 remaster.мк

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Sep 28 22:18:11 UTC 2008


На пон, 2008-09-29 во 00:07 +0200, Дамјан Георгиевски напиша:
> и... те прашав... КАКО ГО ПРАВЕШЕ CD-то .. не џабе све документираме тука

Моја грешка, лајв CD-то не бара ништо - Би, те молам не додавај ништо на
флаерот/каверот.

Го правев со на Глиша скриптата remastersys.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list