[Ossm-members] Сподели знаење 11ти април сабота

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Apr 7 10:42:35 UTC 2009


On 04/06/2009 08:34 PM, DZvonko Nikolov wrote:
> nekoja prezentacija, lekcii, primeri, vezbi, problemi,

Финтата е што не се работи за класични презентации, туку доаѓаме
седнуваме на лаптоп го врзуеме со проектор и покажуваме пред сите - така
да малце тешко е се тоа да се склопува во презентација, слајдови, или
што и да е после тоа.

Еве еден пример, во Хрватска прават сподели знаење во повеќе градови. Им
доаѓаат гости и споделуваат нешто што можеби никој од групата во
помалиот град не го знае. Значи ако има барем 2ца, 3ца заинтересирани не
би било лошо да почнете локално СЗ и во Струмица. Мора да се почне од
негде нели?... па после ќе се договараме ќе си идеме на гости. :)
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:

More information about the Ossm-members mailing list