[Ossm-members] Сподели знаење 11ти април сабота

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Tue Apr 7 12:59:30 UTC 2009


super, moze. aj da go napravime


2009/4/7 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> On 04/06/2009 08:34 PM, DZvonko Nikolov wrote:
>> nekoja prezentacija, lekcii, primeri, vezbi, problemi,
>
> Финтата е што не се работи за класични презентации, туку доаѓаме
> седнуваме на лаптоп го врзуеме со проектор и покажуваме пред сите - така
> да малце тешко е се тоа да се склопува во презентација, слајдови, или
> што и да е после тоа.
>
> Еве еден пример, во Хрватска прават сподели знаење во повеќе градови. Им
> доаѓаат гости и споделуваат нешто што можеби никој од групата во
> помалиот град не го знае. Значи ако има барем 2ца, 3ца заинтересирани не
> би било лошо да почнете локално СЗ и во Струмица. Мора да се почне од
> негде нели?... па после ќе се договараме ќе си идеме на гости. :)
> --
> :Арангел Ангов:
> :ufo at linux.net.mk:
> :jabber:xmpp:пошта:блог:
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
-------------------------------------------------------------
DZvonko Nikolov

Training Manager
Institute of Applied Technology - Strumica

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com


More information about the Ossm-members mailing list