[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Wed Apr 8 08:23:40 UTC 2009


2009/4/8 Ilin Tatabitovski <itatabitovski at gmail.com>:
>> Луѓето не буџетирале сместување и рачунале на каучсрфинг колку јас
>> сфаќам. Така да, ако сместувањето не е бесплатно, веројатно хостелот
>> отпаѓа. Не ме фаќај за збор.
>
> Ок во случај да е кауч сурфинг. Има некој што може да им даде кауч?

Јас мислам дека лошо сваќате

Additionally we have located a hostel that _we can get for a very
cheap price_ OR _maybe even for free_, because one of our organization
member is doing their workstation maintenance under Linux.

Миша а од каде идејата дека планираат каучсрфинг ?:)

Поздрав, Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list