[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Wed Apr 8 08:17:53 UTC 2009


> Луѓето не буџетирале сместување и рачунале на каучсрфинг колку јас
> сфаќам. Така да, ако сместувањето не е бесплатно, веројатно хостелот
> отпаѓа. Не ме фаќај за збор.

Ок во случај да е кауч сурфинг. Има некој што може да им даде кауч?


More information about the Ossm-members mailing list