[Ossm-members] Сподели знаење 11ти април сабота

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Wed Apr 8 10:04:38 UTC 2009


2009/4/8 Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com>:
> 2009/4/8 Ilin Tatabitovski <itatabitovski at gmail.com>:
>>> Ако планираат да доаѓаат повеќе луѓе кои не беа на НСНД во Белград, би можеле
>>> да се потрудиме истите теми кои таму ги разглабавме да ги пренесеме.
>>>
>>> http://wiki.razmjenavjestina.org/razmjenavjestina/index.cgi?nsndbg09
>>>
>>> м?
>>>
>>
>> +1 за навраќање на НСНД (ако има повеќе луѓе кои не беа во Белград)
>
> Посебно ми се допаѓа недела како програма супер би било било која тема.
>
>> +1 за python
> ова исто може, но ме интересира дали има некој што повеќе го барате и
> Ruby on Rails и би сакал да слушнам нешто како у стило Python Vs Ruby
> за да спознаам на некој начин кое повеќе би ми одговарало.

Ова и беше една од работите што се зборуваа на НСНД

> +1 за pyhton


Во сабота јас сум само од 12-14ч на Сподели знаење.


More information about the Ossm-members mailing list