[Ossm-members] Сподели знаење 11ти април сабота

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Wed Apr 8 09:55:31 UTC 2009


2009/4/8 Ilin Tatabitovski <itatabitovski at gmail.com>:
>> Ако планираат да доаѓаат повеќе луѓе кои не беа на НСНД во Белград, би можеле
>> да се потрудиме истите теми кои таму ги разглабавме да ги пренесеме.
>>
>> http://wiki.razmjenavjestina.org/razmjenavjestina/index.cgi?nsndbg09
>>
>> м?
>>
>
> +1 за навраќање на НСНД (ако има повеќе луѓе кои не беа во Белград)

Посебно ми се допаѓа недела како програма супер би било било која тема.

> +1 за python
ова исто може, но ме интересира дали има некој што повеќе го барате и
Ruby on Rails и би сакал да слушнам нешто како у стило Python Vs Ruby
за да спознаам на некој начин кое повеќе би ми одговарало.
+1 за pyhton

Поздрав, Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list