[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Apr 8 13:20:12 UTC 2009


Misa Popovic напиша:
> Луѓето не буџетирале сместување и рачунале на каучсрфинг колку јас
> сфаќам. Така да, ако сместувањето не е бесплатно, веројатно хостелот
> отпаѓа. Не ме фаќај за збор.
>
>
>   

Бесплатно е, средив. http://www.hostel.com.mk/ Типот има 2 хостела, оваа 
страница е за постариот, ама и вториот е одма у близина.More information about the Ossm-members mailing list