[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Apr 8 15:41:23 UTC 2009


2009/4/8 Vladimir Stefanov <vladoboss at mt.net.mk>:
> Бесплатно е, средив. http://www.hostel.com.mk/ Типот има 2 хостела, оваа
> страница е за постариот, ама и вториот е одма у близина.

Владо, французиве ти дужат пиво и вечера ;-) ЌЕ им ставам на викито
дека имаат сместување.
-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list