[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Apr 8 17:15:58 UTC 2009> Bi sakal da znam dali se planira ovie momci da bidat gosti vo Strumica?

Ѕвонко, им пишав на луѓето дека има интерес да направат нешто во Струмица. Им 
го дадов твојата адреса и се надевам ќе те контактираат ако мислат дека може 
да постигнат.

Сѐ зависи од нив.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list