[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Apr 9 09:47:05 UTC 2009


Здраво,

Добив мејл од продеканот за настава на ФЕИТ дека амфитеатарот
е зафатен во среда од 18 до 20 часот имало колоклвиум, но ќе направат
напори да го ослободат и да ни обезбедат етернет кабел.
Утре ќе ми дадат официјален одговор.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list