[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Apr 9 10:59:32 UTC 2009


Здраво,

Има ли некој јунак што ќе направи црно-бел дизајн на плакат А3 формат
и флаер А6 формат за настанот?

Плакатот и флаерот треба да ги содржат следниве информации:
- логоа, мозила, firefox, tunderbird, fenec, ОССМ како организатор
- лого на ФЕИТ: негде да пишува поддржано од ФЕИТ
- место и време на одржување на настанот
- Теми на предавањето
- Имиња на предавачите
- напомена: посетителите да си донесат лаптопи

-- ако нешто фали дополнете

Сите овие информации ги има на вики страницата:
http://wiki.lugola.net/Мозила_гости_во_Скопје

и во барањето испратено до ФЕИТ
http://chombium.awardspace.com/files/ossm/baranje-mozilla.pdf

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list