[Ossm-members] Сподели знаење 11ти април сабота

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Thu Apr 9 11:53:47 UTC 2009


> Епа не е така според мене. Ако јас не успеам да одам на некое
> предавање, никој не е должен мене да ми го пренесе на друг начин
> знаењето споделено таму заради тоа што јас не сум успеал да одам на
> тоа предавање. Тајмингот на СЗ сакс, тоа може да констатирам, и целата
> финта, повторувам, е во тоа да се искуси восприемање на практично или
> орално знаење на самиот настан, како што беше/било во Белград :)

Па еве предложи тајминг за СЗ.


More information about the Ossm-members mailing list