[Ossm-members] Сподели знаење 11ти април сабота

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Apr 9 10:46:24 UTC 2009


2009/4/9 Hristina Nikolovska <hristina.nikolovska at gmail.com>:
> Windows Live messenger e novoto brendirano ime na MSN messenger :)
> C# - no problem. Moze vo kombinacija so design patterns, optimalni resenija
> za razlicni problemi i sl.. bez .NET tehnologii.. :D

Тина, може и ова али ако све искомпајлираш
и спакуваш да работи на Моно http://mono-project.com/Main_Page ;)

btw. јас би сакал некој да ми помогне да ја проработам
виртуелизацијата на мојот лаптоп.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list