[Ossm-members] Сподели знаење 11ти април сабота

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Apr 9 16:59:39 UTC 2009


> Тајмингот на СЗ сакс, тоа може да констатирам,

нема подобар тајминг, сме го збореле ова 100 пати, а и едно е јасно, било кој 
тајминг да биде на некого нема да му одговара.

така да, се надевам нема сега да започнуваме уште една дискусија на оваа тема.-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

In theory, there is no difference between theory and practice.
         But, in practice, there is.More information about the Ossm-members mailing list