[Ossm-members] Сподели знаење 11ти април сабота

Дамјан Димитриоски damjandimitrioski at gmail.com
Thu Apr 9 23:29:11 UTC 2009                 On 
Fri, 10 Apr 2009 01:24:44 +0200,
DZvonko Nikolov wrote:
,
> ако поддржува тогаш супер.
> го имаш пробано, користено?

Абе го немам тестирано јас, но на videolan :D го фалат.

Поздрав,
Дамјан Димитриоски.

-- 
ГНУ/ЛИНУКС иднината на информатичкиот свет.
More information about the Ossm-members mailing list