[Ossm-members] Сподели знаење 11ти април сабота

"Дими Т." whats.new.with.ya at gmail.com
Fri Apr 10 18:55:41 UTC 2009


Утре СЗ ќе започне во 12ч или малку покасно? Бидејќи се поклопува со
протестот, па да си прашам јас ;)Дамјан Димитриоски напиша:
>                 On 
> Fri, 10 Apr 2009 01:24:44 +0200,
> DZvonko Nikolov wrote:
> ,
>  
>> ако поддржува тогаш супер.
>> го имаш пробано, користено?
>>   
>
> Абе го немам тестирано јас, но на videolan :D го фалат.
>
> Поздрав,
> Дамјан Димитриоски.
>
>  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20090410/e81d074b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list