[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Fri Apr 10 10:59:33 UTC 2009


Aman bre lugje, Saraj e, ne e Urugvaj, ne e preku svet.
Plus, mediumski ke go pokriete, flaeri, plakati, word of
mouth, mail-ovi, drugari, prijateli, komsii, i tn. Ima veme
do sreda, vikend i tri dena i tn. Ama ako ne sakate, OK.


2009/4/10 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
> 2009/4/10 Bozidar Proevski <bobibobi at freemail.com.mk>:
>> On Thursday 09 April 2009 11:47:05 Jovan Kostovski wrote:
>>> Добив мејл од продеканот за настава на ФЕИТ дека амфитеатарот
>>> е зафатен во среда од 18 до 20 часот имало колоклвиум, но ќе направат
>>> напори да го ослободат и да ни обезбедат етернет кабел.
>>> Утре ќе ми дадат официјален одговор.
>>
>> Амфитеатарот е официјално ослободен за терминот од 18Ч00.
>> Веројатно ќе биде обезбеден и етернет кабел (ќе знам од понеделник).
>
> Супер, јас чекав мејл од Ѓорѓевиќ, ама добро е и вака да се дознае.
> Ќе пишам на вики страницата на Мозила.
>
> Ако добро се сеќавам, кога правевме сподели знаење, интернет „собиравме“
> од тоа сопчето што е лево од таблите, ми се чини дека е некој дел од
> лабораторијата по физика или нешто слично. Од таму под врата влечевме утп кабел.
>
> @Ѕвонко: Фала за иницијативата и за муабетот со Радевски... но NYC е
> во Сарај = усвет,
> нема превоз, настрана е и тешко е да се соберат луѓе таму + на
> информатка се на се имаат
> 2-30 студенти.
>
> @Зоки: До кај е дизајнот на флаерот и  плакатот?
>
>
> ПОЗДРАВ, Чомбе
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
-------------------------------------------------------------
DZvonko Nikolov

Training Manager
Institute of Applied Technology - Strumica

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com


More information about the Ossm-members mailing list