[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Fri Apr 10 11:15:36 UTC 2009


On Friday 10 April 2009 12:53:59 Jovan Kostovski wrote:
> Супер, јас чекав мејл од Ѓорѓевиќ, ама добро е и вака да се дознае.

Ѓорѓевиќ рече дека пратил нешто...

> Ќе пишам на вики страницата на Мозила.
>
> Ако добро се сеќавам, кога правевме сподели знаење, интернет „собиравме“
> од тоа сопчето што е лево од таблите, ми се чини дека е некој дел од
> лабораторијата по физика или нешто слично. Од таму под врата влечевме утп
> кабел.

Ќе има кабел од истото место.

Поздрав Божидар


More information about the Ossm-members mailing list