[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Fri Apr 10 11:40:55 UTC 2009


> @Зоки: До кај е дизајнот на флаерот и  плакатот?

Not done. Бев утепан па не го завршив, Ќе биде вечер па ќе го постирам на листа.

Поздрав, Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list